Kesäaika

Niin siinä taas kuukausi pyörähti melkoisella hiljaiselolla. Farmilla ei kuitenkaan ole mitään kovinkaan erikoista tapahtunut mistä kirjoittaa.
Lisäksi jatkuvasti saa painia internetongelmien ja väsymyksen kanssa.
Instagrammiin ja facebookiin olen yritellyt silloin tällöin jotain postailla, hieman huonoin tuloksin kuitenkin... Sivupalkista löydät linkit molempiin kanaviin!

Kuulumisiin lyhyesti;
Banana on sairaslomaillut lenssun takia, Mystic Deuce on sairaslomaillut epäpuhtauden takia. Ravurit taas ovat loistaneet, sekä Sequel että Father ovat molemmat hiitanneet hyvin.
Karvanlähtö on alkanut, aurinko lämmittää päivisin ihanasti. Lumipeite on hiljalleen alkanut sulaa ja hevoset päässeet muutamina päivinä jo ihan nakuilemaan tarhaan.
Itsehän vaihteeksi olen ollut hieman puolikuntoinen, niin kyllä moni muukin tallissa - liekö syynä taas lämpötilojen ja ylipäätänsäkin säätilojen vaihtelu...

Viime yönä muuten vaihdettiin kesäaikaan!
Minä tänään sunnuntaiaamuna katsahdin kelloon 7.13 asiasta tietämättömänä. Ajattelin, että olipa kiva nukkua näinkin pitkään kun työrytmissä herään arkisin 5.30. Ulkona kuitenkin oli vielä hassun hämärää, sillä seitsemän aikaa on ihan päivävaloisaa.
No eipä siinä, ajattelin että ehkei olekaan tiedossa aurinkoinen kiva päivä. Rupesin sitten teetä keittelemään vaille yhdeksän ja ihmettelin kuinka voi olla mahdollista että, seinäkello ja mikro, molemmat näyttävät kellon lähestyvän vasta kahdeksaa... Puhelin käteen, kyllä yhdeksän - ei kahdeksan.
Muutaman hetken pohdinta ja valaistuminen - kesäaika?!? Nytkö jo?
Asian tarkistus tietokoneelta ja kyllä vain. Yöllä oli ne kellot siirretty tunnilla eteenpäin... Eli en oikeasti niin paljoa pidempään sitten nukkunutkaan, ilmankos nyt vaivaakin raastava väsymys... Hyvä syy ottaa pienet nokoset. :>



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti