Asuntoesittelyä

Asun tallirakennuksen yhteydessä, kengitystilan yläpuolella olevassa "huoneistossa". Tähän tilaan kuuluu olohuone-keittiö sekä kaksi makuuhuonetta. Erinäisistä syistä kummempaa kalustusta ei ole. Toisaalta minulle ei niitä  hirveää käyttöä olisikaan. Pöytä ajaa asiansa ja televisiota en edes katso.
Yläkertaan ei tule vettä, mutta se ei haittaa kun alakerran toimistoon, jonka yhteydessä on vessa & suihku sekä myös keittiö on portaiden muutaman askeleen päässä.

Yläkerrassa seinät on vuorattu kuvilla voittajista. Kuvia löytyy eri radoilta. Mm. Mohawk, Pompano Park, Greenwood & Windsor raceway.
Voittokuvissa esiintyy mm. Amigo Hall, Frugal Gourmet, Money Money Money, The Honourable, Jessee Purkey, Amity Chef, Real Desire sekä Booster Seat.
Kaikki Blairin omistamia/valmentamia/ajamia hevosia.

Asun itse pienemmässä makuuhuoneessa ja toinen on tyhjillään. Omassa huoneessani minulla on aika vähän mitään varsinaisia kalusteita tai sisustuselementtejä. Löytyy yöpöytä, toinen pieni pöytä, kaksi lipastoa (joista toisen vetolaatikot lähes kokonaan rikki!
Yksi kaappi, jossa ei ole hyllyjä vain vaatetanko ja aimo kasa henkareita... Tietty myös iiiiiso sänky!

Kaikille tavaroille ei todellakaan ole paikkoja, mutta ehkä ne hiljalleen löytävät paikkansa, kunhan päivät ja viikot kuluvat. Vielä osittain mennään kuitenkin matkalaukkuelämällä.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan asunto on kuitenkin miellyttävä ja mukava. Alakerran toimistotila onkin jo ihan omaa luokkaansa.
Tila on upea!

Lemmikkilintujen läsnäolo kuitenkin latistaa minun fiiliksiäni, joten en halua aikaa pahemmin alakerrassa vietellä. Ainakaan nyt toistaiseksi.., Sieltä kuitenkin löytyy itse toimisto, sohvia muutama kappale, pöytä ja kunnon keittiö. Sekä vessa suihkuineen ja pesukoneineen & kuivausrumpuineen.

Myös alakerrasta löytyy voittajahevosten kuvia.
Hauska yksityiskohta on se, että tallin oven edessä roikkuvat kattoon kiinnitettyinä Real Desiren voilokki (numerolappu joka kiinni siloissa), päänumero, voittoloimi sekä kärryt, joilla on ajettu jonkin kilpailun suurvoitto. Niin paljon en ole udellut, että tietäisin mikä kilpailu niillä olisi ajettu ja voitettu.

Toiset kärryt, samalla tavalla kattoon kiinnitettyinä, löytyvät täältä yläkerran isosta makuuhuoneesta, mutta tarina ei kerro kenen ne ovat tai, että mikä kilpailu niillä on voittoisasti ajettu.

4 kommenttia:

  1. On kyllä hienon näköistä!

    Joudutko sä käyttämään siellä kielenä koko ajan englantia? Että onko siellä Suomea puhuvia lainkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun saavuin tänne viikko sitten, niin oli pari suomalaistyttöä vielä töissä. Lähtivät viime maanantaina kotiin. Rekilän Riina asuu naapurissa, eli kun häntä nään niin pääse puhumaan suomea. Muuten mennään eglannilla koko ajan :)

      Poista
  2. jeej näyttää kivalta! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää on ihan jees :)
      Parempi ku monilla talleilla Suomessa.. :D

      Poista