Maaliskuu

No hour of life is wasted that is spent in the saddle.

Vuoden 2013 maaliskuu oli yksi murskaavimpia kuukausia koko vuotena. 
Ylioppilaskirjoitukset pyörivät kovaa vauhtia syöden voimavaroja, ammattikoulun ratsastusnäytöt ja lopputyön deadline alkoivat myös käydä päälle. Hevosien kanssa vietettyjä tunteja oli paljon, niistä suurin osa käytetty selästä käsin. Yhtään hetkeä en vaihtaisi pois, vaikkakin suurin voimavarani Jiivee kyseisenä kuukautena muutti uuteen kotiin. Se tuntui romahduttavalta menetykseltä, josta edelleen olen vihainen itselleni.

Nykyhetkellä elämässäni on kuitenkin toinen, erittäin viihdyttävä läsipäinen herrasmies. 4-vuotias peitsari ori Mystic Deuce. Huumorintajuinen otus, erittäin hauska - mutta hänenkin tulevaisuutensa on hieman vaakalaudalla terveydellisistä syistä. Tulevat viikot näyttävät koetaanko taas luopumisen tuskaa vai selviydytäänkö tällä kertaa. Bananakin on ollut sairaslomalla, joten eipä tämänkään vuotisen maaliskuun alku kovin lupaava ole ollut.
Tällä hetkellä kuitenkin Banana alkaa vaikuttaa taas omaltaitseltään, Founding Father on ollut todella hyvä ja The Sequel myös hyvä. Ehkä tämä maaliskuu vielä kääntyy hyväksi?

Lunta piisaa, mutta niin myös auringon paistetta. Hiljalleen lämpötilat ovat alkaneet kääntyä plussan puolelle, joten ehkä se kevät vielä sieltä tulee meitä ilahduttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti