Tulevaisuuden suunnitelmia ajatuspohjalla

Puolessa välissä mennään ja alkaa olla aika päättää mitä sitä muutaman kuukauden päästä elämällään taas meinaa. Pidemmän aikaa on mietityttänyt opiskelumahdollisuudet ja hieman jopa alkanut houkuttaa takaisin koulun penkille palaaminen. Hevosalalla tietenkin.

Toisaalta, toinen vuosi ulkomailla houkuttaa paljon! 
Pidän työstäni, pidän paikasta ja etenkin hevosista. Mutta kuulemani mukaan lupien saanti on hankaloitunut ja jopa pitkittynyt vuoden alussa tapahtuneista muutoksista johtuen.

Sunnuntainen työpäivä Jennin kanssa auttoi minua ymmärtämään, että en voi jumittua yhteen paikkaa nyt. Ei nyt, kun on intoa ja halua tehdä sekä oppia paljon. Paljon on opittu ja sisäistetty ja paljon on nähtävääkin vielä.

Tällä hetkellä päätökseni on palata Suomeen kesä-heinäkuussa. Olen hakenut / hakemassa kolmeen eri hevosalan aikuiskoulutukseen, eri kouluissa sekä ravi- että ratsupuolelle. Odotan muutaman päivämäärän vahvistumista ennen lentolippujen varaamista.

Lähtemisen hyvä puoli on aina se, että takaisin pääsee aina.
Tosiasia on kuitenkin se, että jos en pääse yhteenkään kouluun on mietittävä muita vaihtoehtoja. Toisina vaihtoehtoina on työskentely, Suomessa tai ulkomailla.

Olen elänyt unelmaani, pidän siitä. Mutta silti kaipaisin jotain vielä lisää, mitä? 
En tiedä itsekään, kokeillaan koulun kautta löytää sitä omaa juttua, johon sitten voisi 'jumiutua' hyvillä mielin. ;)

Loppuun vielä Founding Fatherin maanantaiaamun rallikuviot; spurtti, liitoloikka, hyppypomppu, kierintä ja koikkaloikka
 

2 kommenttia: