Hiljaiseloa

Huhheijaa.
Lokakuuta mennään kovaa vauhtia, 2kk ulkomaillaoloa takana - tuntuu ihan hyvälle.

Päivät ovat kiireisiä ja lähiviikot tai -kuukaudet tuovat mukanaan suuria muutoksia talliin. Tällä hetkellä mennään normaalin arjen mukaan vaihtelevissa tunnelmissa.
Työnteosta saan kuitenkin hyvää palautetta, yleisesti ja hevosten osalta.

Hevoseni kuulemma vaikuttavat iloisille. Founding Fatherin kanssa tehdyt ratsastusharjoitukset eivät menneet hukkaan, sillä hevonen sai nyt lisäaikaa kuukauden. Hevonen oli 'poistolistalla' jatkuvan epäpuhtauden ym pikkuongelmien takia. Hevoselle päätettiin antaa vielä yksi mahdollisuus. Tiukka ratsastusreeni teki ainakin hyvää sielulle ja hevosen takapäälle. Viime viikolla hevonen loisti hiiteillä, torstaina ja lauantaina. Nopea ruuna ei ole, mutta ravasi hyvin ja puhtaasti - eikä kuulemma tuntunutkaan pahalle.
Jalkojen paksuus ja turvottelu hävisivät samantien kun hevonen muutettiin ulkoasukiksi.

Tuntuu erittäin hyvälle. :)

Kahtena viimeisenä vapaasunnuntaina olen hieman päässyt ostostelemaan. Todella virkistävää välillä päästä pois farmilta muuten kuin työkuvioissa ja etenkin kun ohjelmaan kuuluu shoppailua!
Kulutin jonkinverran dollareita uusiin vaatteisiin. Kovin paljoa ei ole vielä mieleisiä löytynyt, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa.
Vaatekoko täällä ollessa on jo lähes yhdellä koolla pienentynyt, tästäkin syystä kaupoilla käynti on paljon hauskempaa! :))
Ostosesittelyjä on tiedossa kun jostain repäisen aikaa ja motivaatiota kuvailla ja suunnitella, että toteuttaa.

Raveja on sillointällöin muutama hassu, mitään aktiivisumaa ei ole nyt lähipäivinä ollut. Mutta lauantaina Resistance Futile eli Patrik voitti peitsilähdön Mohawkissa ja tänään Flirt The Issue sijoittui lähdössään 4.
Huomenna tiistaina saattaa olla minulle tiedossa ravikeikka Londoniin Double Joyn kanssa, 100% varmaa on se, että Hit It Big starttaa huomenna. Joyn kohdalla on vielä pientä epävarmuutta.

Toivotaan, että hyvin menee. Pidetään peukut pystyssä ja varpaat ristissä.
Nyt on minun aikani pyyhältää iltapesun kautta untenmaille, jotta jaksan huomenna taas nousta uuteen työpäivään.

Syksy on muuten saapunut nyt virallisesti. :) Aamu valkenee ja hämärä laskeutuu kello 7. Aamut ovat viileitä, koleita - voisi ihan sanoa että kylmiä. Päivät lämpimiä ja iltaa kohti viilenee taas. Vihreää löytyy vielä monista paikoista, mutta tallin pihatietä alkaa hiljalleen koristamaan paksu, oranssinsävyin koristeltu, lehtikerros.
Talven saapumista ei voida välttää täälläkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti