Kuulumisia

Hurrr... Tänään oli ensimmäinen päivä kun alkoi tuntui syksyltä... :/
On tuullut vilakasti ja lämpötila kiikkunut siinä 15 plusasteen pinnassa... Harmi, sillä itse olisin mielelläni vielä nauttinut kesähelteistä! ;)

Tuntuu kuitenkin ihan hullulta, että olen ollut täällä kohta jo kuukauden!
Varsinaista koti-ikävää ei ole, pidän ihmisistä ja hevosista täällä niin paljon etten ole edes ehtinyt ajatella asiaa! Kuitenkin ikävöin ihmisiä kotona ts. perhettä, parasta ystävää sekä muita hyviä ystäviä, kavereita...

Tilalla eletään aika hektistä aikaa. Kanadan sekä Lexingtonin huutokaupat lähestyvät. Varmasti melko suuri osa tämän hetkisistä hevosista myydään, jotta tilalle voidaan ostaa uusia vuosikkaita. Tämän hetkinen joukkio on hyvin eritasoisia yksilöitä täynnä. Muutama parempi löytyy ja sitten niitä mukana rämpijöitä, jotka ehkä tarvitsisivat hieman lisää aikaa.

Tiedättekö muuten mikä on pelottavaa?
- Se, että huomaan jo nyt ajattelevani usein englanniksi ja monesti hevosille & koirille puhuessani käytän englantia suomen sijaan... Ja vasta kolmisen viikkoa mennyt.
Ei tuo englanti ihan suoraan hyllyltä tule kun puhuu, jotain sanoja joudun miettimään paljonkin ja pitäisi nyt ryhdistäytyä ja alkaa kertaamaan mm. hevossanastoa.

Alan myös kirjoittamaan teille postauksia tämän hetkisistä passihevosistani, teen sen osissa (=jokainen hepo saa oman postauksensa). Täytyy katsoa miten noita kuvia saan teille näytille, mutta yritetään yritetään... Nyt vielä kun näitä hyviä säitä ja valoa on jäljellä.
Lisäilen vaikka kuvia jälkeenpäin postauksiin, jos ei muuta ja infoan siitä.

Nyt olisi hyvä aika painua sängyn pohjalle lepäilemään ja tekemään vaikka kauppalistaa, sillä huomenna on palkkapäivä ja minulla jääkaappi lähes tyhjä. Saan huomenna siis shekit ja padokkirahat menneiltä viikoilta. ;)
Vielä vähän jännittää mikä on se lopullinen summa...

P.S. pikkutallin kivikossa ja puissa asuu muutama pieni tikutaku! Ne on aivan todela hurmaavia pieniä otuksia, välillä aamuisin jään hetkeksi katselemaan hevosia viedessäni, kun ne istuskelevat kivillä natustamassa jotain... Koskaan ei vain ole se hyvä kamera silloin mukana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti