Kesäfiilistelyä

Kiireinen ja puuhan täyteinen kesäloma alkaa hiljalleen lähestymään loppuaan.

Loman aloitin polttaritunnelmissa. Käytiin ratsastamassa, mökkeiltiin, veneiltiin ja pidettiin hauskaa. Ilta sujui rauhallisissa merkeissä mukavien ihmisten parissa. Jälleen uusia tuttavuuksia! Parhaan ystäväni häät olivat heinäkuun lopulla, ennen hääviikonloppua oli kuitenkin tiedossa St. Michel viikonloppu Mikkelissä. Paljon elähdyttäviä hetkiä raviurheilun parissa; totoamista, tiukkoja taistoja 1. sijasta ja mukavaa oheisohjelmaa. Mikkelissä tuli myös tilattua Hevosurheilu-lehti ja tilaajalahjana sain sitten yhden lipun Kuninkuusraveihin Poriin.
St. Michel viikonlopun jälkeen oli tiedossa ystäväni häät. Menin muutamia päiviä etukäteen jo Porin suunnille auttamaan ystävääni järjestelyissä. Hääjuhla oli todella kaunis ja juhlatila sekä itse juhla aivan ystävieni näköiset. Monta onnen ja ilon kyyneltä tuli tirautettua sinä päivänä. :)

Häiden jälkeen taas ihmeteltiin kotosalla muutama päivä, kunkkarireissua odotellen. Olin viime vuonna Kuopiossa kuninkuusraveissa ja odotin Porin raveilta vähintään yhtä hienoa tunnelmaa ja kisahumua. Jouduin kuitenkin pettymään hitusen, sillä tunnelma ei ollut yhtään niin huumaava. Kuninkaalliset julkistettiin lähes samantien viimeisten matkojen jälkeen ja siinä vaiheessa alkoi porukka valumaan ulos porteista. Itse kuninkaallisten kukitus jäikin sitten hieman vaisuksi...
Lähdimme itsekin samantien kukituksen jälkeen sitten ajelemaan kotiin päin.
Viikonlopun sää kuitenkin suosi ravikansaa ja kaikki toimi raveissa hyvin.

Kuninkuusravien jälkeen suurin ohjelmarysä alkoi olla selätetty ja pääsin vihdoin hankkimaan auton ja siirtymään isäni luo hieman lomailemaan. Nyt koulun alku alkaa olla jo lähellä ja alan henkisesti siihen valmistautumaan. Tällä hetkellä motivaatio koulua kohtaan on erittäin suuri ja toivon positiiviseen asenteen säilyneen.

Kesä haasteet ja tavoitteet on nyt saavutettu:
Pidä hevoset lähellä, löydä auto, hanki työpaikka, rentoudu & nää paljon kavereita.

Seuraava vuosi pyöritään edelleen raviurheilun parissa, mutta nyt palautellaan matkaan mukaan myös ratsupuoli kun pääsen harrastuksen pariin taas palaamaan. Seuraavat postaukset taitavatkin tulla sitten koulun alun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti