Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Kiirettä on pitänyt, mutta nyt se kaikki on ohi.
Perjantaina ja lauantaina sain todistukset, stipendin ja lakin.
Ammattikoulun todistuksen arvosanat olivat pelkkiä hyviä ja kiitettäviä eli 2 ja 3. Lukion päättötodistuksen arvosanat muodostuivat muutamasta 7 sekä kaseista ja yseistä. Olen erityisen tyytyväinen molempiin todistuksiin.

Meinasi sitä myös hieman herkistyä juhlien aikana, kun rupesi miettimään, että "tässä tämä nyt oli, pitkä uurastus takana..."

Iloinen yllätys, joka tulee myös tarpeeseen, oli stipendi ahkerasta ja tunnollisesta koulutyöstä, sekä Taitaja menestyksestä. Stipendin sain ammattikoulun juhlassa, Wahlsténin lahjakortin muodossa. Nyt on 80€ "ilmaista" rahaa käytettäväksi varusteisiin.

Lahjaksi sain lauantaina ison kasan ruusuja, rahaa, kortteja sekä vähän muuta "sälää", joita en nyt erikseen ala luettelemaan. Maanantaina alkaa autokoulun toinen vaihe ja nyt alkaa olla rahat kasassa myös työlupia varten, joten viimeiset paperit kasaan ja täyttöön niin olen valmis lähtemään ulkomaihin.

Juhlissa kävi kolmisenkymmentä henkeä, hyviä ystäviä, sukulaisia, perhetuttuja... Paljon kaikkia läheisiä ihmisiä. Illemmalla myös paras ystäväni tuli avopuolisonsa kanssa käymään juhlissani ja häneltä sain lahjaksi Tommy Tabermannin mukit. Mukeihin oli kirjattu tekstit, joista toinen oli oikein minuun sopiva sekä minun, että ystäväni mielestä:
"Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty"
- Tommy Tabermann

Kuvatkoon teksti kaikkea koettua ja sitä, mitä minulla vielä tulee olemaan edessä. :)

Kuvia olisi kauheat määrät ja kaikki niistä haluaisin jakaa teidän kanssanne, mutta se olisi jo turhan iso työ lähteä jokainen kuva liittämään tänne. :D
Etsin muutamia hyviä kuvia ja lisään ne myöhemmin mukaan tekstiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti